جستجوگر پیشرفته






آیا پیش آمده است كه از انجام كاری كه مطمئن بودید همسرتان را خوشحال می‌كند نتیجه عكس گرفته باشید؟ آیا هنگامی كه او به هر گونه لطف شما به طرزی منفی پاسخ می‌ گوید، یكه می ‌خورید؟

اشتباه کردن

بسیاری از زنان در نحوه ارتباط خود با همسران شان مرتكب اشتباهاتی می‌ شوند كه رابطه آنان را دچار اختلال می ‌كند. بسیاری از این اشتباهات در نتیجه الگوهای رفتاری است كه ما از مادران و مادربزرگ‌ های خود گرفته‌ایم. هنگامی كه این عادت ‌ها و روش ‌ها را در دنیای امروز به كار می ‌بریم احساس بدی به ما می ‌دهند و باعث می ‌شوند همسران مان نیز رفتار بدی با ما داشته باشند. بعضی از این اشتباهات از این گونه‌اند:

اشتباه اول :زنان در حق مردان مادری کرده و آنان را با بچه‌ها اشتباه می‌گیرند:

به این جملات توجه كنید: «مواظب باش كیف پولت را فراموش نكنی»، «قبض برق را پرداختی؟»، «می دانی ماشین بنزین ندارد؟»، «چند بار باید گفت این حوله‌ های خیس را روی زمین نینداز» و«اگر با این لباس نازك بیرون بروی حتما سرما می ‌خوری.» یكی از معمول ‌ترین و مخرب ‌ترین عادات ارتباطی زنان با مردان است. ما به گونه‌ای با آنان رفتار می ‌كنیم كه گویی كودكی بیش نیستند و این‌ طور فرض می ‌كنیم كه ناتوانند و نمی ‌توانند از خودشان مراقبت كنند و نیاز دارند ما زندگی ‌شان را بگردانیم. البته این پیش ‌فرض‌ های ما در بسیاری از مواقع حقیقت دارند، اما موضوعی كه در این جا اهمیت دارد این است: هنگامی كه با یك مرد مانند پسربچه كوچكی رفتار می‌ كنید او نیز شما را مایوس نكرده و مانند بچه‌ای كوچك رفتار خواهد كرد. هنگامی كه انتظار دارید ناتوان، درمانده و ضعیف باشد، او نیز ناتوان، درمانده و ضعیف می‌ نماید.

 این جمله یعنی اینکه زنان بیش از حد در حق مردان مفید واقع می‌شوند و کارهای را که خودشان می‌بایست انجام دهند برایشان انجام می‌دهیم برای مثال:

 ** در حق آنها زیاد از حد مفید هستید، مثلا: دنبال کلید‌هایش می‌گردیم، لباس‌ هایش را پشت سرش جمع می ‌كنیم و مانند آن.

 ** راه انداختن بازی‌های کلامی با آنها جهت بیرون کشیدن اطلاعات: گرسنه ای؟ چی دوست داری؟ چی کار کردی؟

 ** ما چنین فرض می‌کنیم که مردها کم حافظه‌و فراموشكارند و اطلاعاتی که می‌بایست خودشان به خاطر داشته باشند ما باید به آنها گوش زد کنیم: وقتی رسیدی زنگ بزنی، وقت دکتر امروزت یادت نره! یادت نره بچه‌ها رو از مدرسه بیاری!

 ** آن‌ها را نکوهش می‌کنید ، گویی بچه‌اند: نمی‌ بینی هوا سرد است؟ چند بار بگم چراغ‌ها را قبل از خوابیدن خاموش کن!

 **به عهده گرفتن کارهایی که فکر می‌کنید نمی‌توانند به درستی انجام دهند: یک روز با بچه‌ها فرستادمش که برن لباس بخرن فاجعه بود! دیگه همچین کاری را نمی‌کنم.

 **اصلاح اشتباهات و امر ونهی کردن به آنها: اگر جای تو بودم از سمت چپ رانندگی می‌کردم! اگر جای تو بودم از رضا به خاطر کاری که انجام دادم معذرت خواهی می‌کردم.

 اما چرا ؟؟؟

ما زن‌ ها برای مادری كردن آموزش دیده‌ایم و برای آن نیز پاداش می‌ گیریم. وقتی بچه بودید یگانه الگوی تان مادرتان بود. همواره شاهد بودید كه او چگونه از خواهر و برادرتان حمایت می‌ كرد. شما نیز آموختید حمایت‌ گر، مهربان و فداكار باشید و به نیازهای دیگران رسیدگی كنید. هم چنین شاهد بودید چگونه مادرتان در حق پدرتان مادری می‌كرده است، در نتیجه شما نیز چنین آموختید. پس وقتی بزرگ شدید و ازدواج كردید عینا همین كار را با همسرتان انجام دادید. ما به این دلیل در حق مردان زندگی مان مادری می‌كنیم كه آن ها را به خود وابسته سازیم. وقتی تلاش می ‌كنیم كلیه نیازهای شوهر خود را برآورده سازیم او را شدیدا به خود وابسته می‌ كنیم. مردان نیز عادت دارند كه در حق شان مادری شود، مردها در كودكی همواره شاهد بوده‌اند كه مادرشان از آن ها مراقبت كرده است، بنابراین برای شان عادی است به همسر خود اجازه دهند این نقش را ادامه دهد.

 اما چرا بعد از مدتی با وجود تمام این فداکاری‌هایتان ، باز هم روابطتان خراب می‌شود؟؟

**علی رغم اینکه در ابتدا این روابط جوانب مثبتی دارد اما بعد از گذشت زمان همسرتان از شما منزجر شده و علیه‌ شما طغیان خواهد كرد. ممكن است از رفتارتان شكایتی نداشته باشد، حتی ممكن است اصرار كند به این كار خود ادامه دهید، اما یك روز شورش خواهد كرد چون الان او همانند یک پسر بچه‌ای است که همیشه آرزوی این را دارد که خانه، هم چنین مادر خود را ترک گفته و مستقل زندگی کند و با برقراری رابطه‌ای جدید آنها مادرشان (همسرانشان) را با یک معشوقه معاوضه می‌کنند.

 ** با همسرتان طوری رفتار می‌ كنید كه گویی او بی ‌لیاقت است، و لذا او نیز احساس بی ‌لیاقتی كرده و در نتیجه اعتماد به نفسش پایین خواهد آمد و باعث به وجود آمدن یک چرخه‌ی معیوب در زندگی می‌شود. وقتی یك مرد احساس خوبی نسبت به خودش ندارد شما را نیز كمتر دوست خواهد داشت.

 راه حل:

** از انجام دادن کار‌هایی که همسرتان خودش می‌تواند انجام دهد پرهیز کنید: اجازه دهید خودش دنبال کلیدش بگردد. ولی هیچ‌گاه جواب سرد کننده‌ای به او ندهید مثلا به او نگویید خودت برو بگرد من که مادرت نیستم، حتی توصیه نمی ‌كنم كه در حق همسرتان مهربان و حمایت‌ گر نباشید، بلكه هدف این است كه كمتر مانند یك مادر با او رفتار كنید.

 ** با همسرتان مانند شخصی لایق، دانا و قابل اعتماد رفتار کنید. به جای او فكر نكنید و تقویمش نباشید. یک بار که وقت دکترش را فراموش کرد دفعه‌ی بعدی آن را به خاطر می‌سپارد.

 ** مسئولیت‌ها را به او واگذار کنید و اگر از انجام آنها برنیامد سعی نکنید مسولیت‌ها را از او سلب نمایید. به او اجازه دهید اشتباه كند و عواقب آن را نیز بپذیرد، زیرا تنها از این راه می ‌تواند بیاموزد كارها را به درستی انجام دهد.

 **از رفتارهای مادرانه خود لیستی تهیه كنید، چند هفته مراقب اعمال و رفتارتان باشید. اولین قدم در تغییر رفتارهای خود آگاه شدن از آن ها است.

منبع: بیتوته



امتیاز :

اشتباهاتی با عطر و بوی زنانه نوشته شده در پنجشنبه 06 خرداد 1400 ساعت 15:03
توسط : مدیر سایت

ارسال نظر برای این مطلب


کد امنیتی رفرش





کلیه حقوق این سایت ، متعلق به rozperfume می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است .